dilluns, 18 de desembre del 2017

Dinàmica de Grups. Teatre gestual.

Dimecres 13 de desembre

Avui dimecres, un dia normal de classe teòrica, com molts altres. Però just avui a l'assignatura de
dinàmica de grups l'Eva ens ha fet fer una obra de teatre gestual, sense parlar, només fent petits sorolls. No sabíem ni com posar-nos-hi, per fer una mini obra de teatre, preparant-la només amb vint minuts i elaborant-la davant de tota la classe, això ja era una mica més complicat, però ens permetia deixar-nos anar, sobretot als més tímids, expressant el que volíem dir sense parlar. Però també ens divertíem fent la història i veien com els altres companys sortien a interpretar la seva obra.
En aquest moment que sortim veiem que sempre que preparem alguna cosa, a l'hora d'interpretar-la no es la mateixa, s'ha d’improvisar més.

Primer de tot hem fet grups de 4 persones i a partir d'això ens hem d'inventar una història, personalment en el nostre grup ens ha costat definir de que podia tractar l'obra, ja que ens venien moltes propostes, però finalment amb una petita aportació de cada membre del grup hem aconseguit crear una bona obra de teatre.
Quan tots els grups hem tingut apunt les obres, les hem portat a terme davant de tota la classe, en aquest moment, crec que ha sigut on ens hem cohibit més tots, però a l'hora que anaven sortint els grups hem anat tenint mes confiança en sortir.

El primer grup format per en Charlie, l'Axel i en Pol, ens han presentat una història sobre desamors, ens han fet passar moments molt graciosos ja que també anaven disfressats dels personatges.

El segon grup eren l'Ivan, en Sergi, en Pau i en Xavi, fent una petita obra sobre zombis.

El tercer grup érem, en Sergio, l'Ariadna, en Saber i la Mireia, l'obra tractava sobre un  robatori i assassinat entre dos grups de criminals.

El quart grup format per en Jose, en Manu, en Joel i l'Abde, han fet una obra molt divertida ja que tractava sobre un company de classe i les seves aventures de cada dia.

El cinquè grup format per l'Issac, en Dani, en Garoe i l'Ian, presentant-nos una història sobre una sortida amb bici amb els amics, i una punxada inesperada.

I en acabar entre tots ens hem valorat com ho havíem fet.


Crec que amb aquesta activitat d'avui, em tingut més confiança amb nosaltres mateixos i amb els demés, ens hem deixat anar una mica més a l’hora d'expressar-nos i amb gestos i sentiments.

Mireia Batlle


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada