diumenge, 5 de novembre del 2017

Descens en ràppel!!!!


Dijous 2 de novembre


Va començar el dia com qualsevol altre dijous amb la classe de seguretat i supervivència, però vam sortir mitja hora abans al pati. A les 9:30 mentre esmorzàvem ja es començaven a notar els nervis entre els companys i a mida que s’anava apropant l’hora de tornar a l’institut, anaven augmentant. A les 10:00 en Roger i en Xavi ens van fer anar a buscar un arnés i un casc; els professors i el material serien els quatre elements principals per ajudar-nos a fer l’activitat. Tan aviat com ho vam tenir tot preparat, vam sortir de l’institut guiats per dos companys en direcció la zona dels dòlmens dels grecs. Un cop allà, els professors ens van portar al penya-segat (d’entre 20-25 metres d’altura) on portaríem a terme la classe de ràpel.
Al arribar, els nervis van incrementar al veure la impressió que feia estar a aquella altura. Abans de començar l’acció, ens van fer una classe de seguretat en aquests tipus de situacions i ens van ensenyar com hauríem de muntar un ràpel quan fóssim guies per tal que fos el màxim segur possible. Un cop acabada la classe teòrica, va començar la pràctica i el primer alumne que es va atrevir a baixar va ser l’Ivan, mentre la cara de preocupació dels companys cada cop era més gran. Ho vam anar fent un a un i podies triar el costat pel qual fer-ho, un era més tècnic i per l’altre podies baixar més ràpid. Un cop a baix, havies d’aguantar al teu company per ajudar-lo si hi havia algun problema en la seva baixada. Al acabar la baixada, la majoria teníem ganes de repetir i ens van deixar tornar a fer-ho. Quan ja ho havíem tornat a fer tots i ja estàvem tots relaxats, vam tornar cap a l’institut. Vam arribar a l’institut cap a les 15:00 i vam deixar el material que ens havien donat (arnés i casc) i vam anar cap a classe on vam fer un feedback de l’activitat i després vam marxar cap a casa.

En resum, tot i la impressió que fa trobar-se a aquella altura, va ser un dia genial, on tot i els nervis vam poder gaudir molt. Sens dubte, per repetir!

Marc Torres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada