diumenge, 28 de gener del 2018

Entrevista a una professora del cicle: Diana Guzmán

Gener 2018

La Diana és una noia esportiva i molt entregada a la seva feina, ja que de ben petita ha estat vinculada al món de l’esport. El seu somni era ser biòloga marina perquè la seva passió és el medi aquàtic, per això, ben aviat, cap als quatre anys va començar a practicar la natació i a competir en aquest esport. A part de la natació, ha practicat molts altres esports al llarg de la seva vida, com per exemple; el kayak, la dansa, defensa personal i la immersió que és un esport que ha practicat últimament i que li agrada molt.

Per arribar a desenvolupar la feina que fa actualment, ha hagut de fer cicles formatius i tot seguit anar a la universitat. La seva feina a l’Illa de Rodes és com a professora d’educació física en el mòdul professional de conducció de grups a la hípica i la seva principal funció és controlar l’assistència, que es comportin bé entre els companys, que facin bé la seva feina, etc.
Abans de desenvolupar la feina que fa a l’actualitat, va treballar també de monitora de lleure, directora de lleure, però gairebé sempre en casals esportius com a monitora de kayak, fent cursets de natació, etc. Tot i estar gairebé sempre en contacte amb l’esport també ha desenvolupat feines que no tenen res a veure amb el tema esportiu, com fer de cambrera i de netejadora de trens.
A la pregunta: “Si no hagués pogut treballar en l’ambient de l’esport, de què t’hagués agradat treballar? “ La seva resposta va ser: Ni idea, perquè jo per estar en una oficina tancada o de caixera per exemple, no serveixo. Jo necessito moure’m.

Per a ella estar en contacte amb l’esport és molt més que una feina, és una manera d’afrontar la vida “ALEGRIA, LLIBERTAT I SENSACIONS BONES”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada