diumenge, 4 de febrer del 2018

Conducció a peu: el Montgrí

Dijous 1 de febrer

Avui el dia comença amb els guiatges pel Montgrí,sortim de l’institut a les 8h30 després d’haver acabat les exposicions orals  i ens anem amb el bus dirrecció al Montgrí.
Un cop arribat allá començem la ruta preparada per un dels grups,una mica de pujadeta per començar bé el dia i treure la son! Tot perfecte,paisatge molt maco tot i tenir mola boira al voltant…,rebem bones explicacions per part dels guies i seguim el nostre camí fins a arribar a la creu de santa catherina on allá ja teníem vista sobre el castell,que guay! ja és aprop,doncs no... encara millor!,baixem per una baixada en direcció la cova del Duc on allà hi montem un rápel xullíssim.


Després d’haver fet una pausa i haver rapel-lat tots,seguim el nostre camí fins arribar al castell de montgrí,allá és quan fem el canvi de guies,i començem amb unes explicacions sobre el castell i a visitar-lo per dintre.
Quins màquines aquests del cafemn no?Claaro nene!
Un cop haver-lo vist seguim la nostre ruta per baixada amb un guia davant i un arredere,fins que el temps ens va causar un imprevist i vàrem baixar per un camí que ens portava mès ràpid,un cop feta la baixada els guies van fer les explicacions de la ruta al qual els hi tocava,i vam seguir en camí planer fins arribar a la carretera on allá teníem el nostre bus de tornada.
Super gran dia amb els millors,ruta fàcil i super guay!
Apa fins la propera.

Sealth Devisscher

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada