dimarts, 17 d’abril del 2018

Info raid intercicles Les Franqueses 3 i 4 maig


INFORMACIÓ TÈCNICA


El 7è Raid Intercicles constarà de dos sectors: est i oest que, enllaçats, dibuixaran un vuit. Cadascun d’aquests sectors tindrà ampliacions i dreceres que permetran a cada equip allargar o escurçar l’itinerari base previst.
La BTT tindrà una paper molt rellevant en el raid, ja que els dos sectors es faran íntegrament en bicicleta.
El sector oest tindrà dues extensions a peu: cursa vertical + orientació específica i una prova tècnica: búlder. El sector est tindrà una extensió de BTT linial + ràpel i tres proves tècniques que us anireu trobant en diferents punts de l’itinerari base: equitació, slackline i tir amb arc.
És un itinerari exigent pel que fa a la distància acumulada, no pas per la dificultat tècnica, i som conscients que només completarà el recorregut íntegre un percentatge baix dels participants. No obstant, el disseny de l’itinerari permet que cadascú faci un raid a la seva mida. Pels més exigents serà un repte completar els dos sectors amb totes les extensions, mentre que d’altres potser us conformareu fent un dels dos bucles sense cap extensió. Diverses opcions intermitges són també possibles.
Les dreceres us permetran escurçar el recorregut voluntàriament o de manera obligatòria si arribeu més tard de les hores de tall que l’organització marcarà per qüestions de seguretat.
Esperem que tots i totes trobeu l’tinerari que més s’ajusti als vostres interessos i, sobretot, que gaudiu del nostre entorn i de l’activitat que us estem preparant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada