dilluns, 18 de desembre del 2017

Iniciació al socorrisme aqüàtic.

Dilluns 18 de desembre.


Avui ha sigut un dia molt tranquil, ja que al començament del dia, que es quan estem més adormits ha tocat teoría, primerament ha tocat AGE i després 2 hores de Primers Auxilis, llavors pati i seguidament 2 hores més Socorrisme Aquàtic, les quals hem anat a la Piscina de Roses.
Un cop a la piscina ens hem anat a canviar tots, i hem escalfat uns minuts. Després hem fet dos grups els quals ja haviem fet anteriorment, el primer dia de Socorrisme.
Ens hem posat a nadar una estona fent braça, crol, d’esquenes, i també hem fet unes quantes piscines d’apnea, també hem fet piscines amb el suro i unes activitats amb parelles: un havia de nadar de crol i l’altre havia de dir-li si ho feia bé o malament, i l’altre era que un de la parella havia nedar d’esquenes amb peus de braça i havien d’anar intecambiant les pilotes que teniem cadascun de la parella.
Després d’aquest llarg esforç ha vingut el moment de calma i riures tirant-nos tots a la piscina petita i fent una petita activitat amb una bola de yoga gran la qual no havia de caure. Per últim hem anat cap al vestuari a cambiar-nos i cap a casa.Isaac Cabezos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada