dijous, 15 de març del 2018

Neu Tavascan dia 3:ESQUÍ DE FONS


 Dijous 8 març


Ens varen despertar a les 8.30 per anar a esmorzar i a les 9.30 ja estàvem tots a fora preparats per anar a fer esquí de fons.

Per aprendre una mica a controlar els esquís vam fer un parell de jocs com el del mocador que consisteix a intentar agafar-lo. La diferència és que vam jugar amb un esquí posat. També vam fer unes carreres de relleus per passar-ho bé i seguir aprenent a mantenir l'equilibri a sobre de l'esquí.

En acabar els jocs ens vàrem posar els dos esquís i ens van ensenyar a fer cunya. Una vegada havíem après més o menys a fer-la vam sortir a pista. El més complicat van ser les pujades fent cunya inversa perquè relliscaves tota l'estona.

També vam provar a fer un petit fora-pista on tots vam acabar a terra com a mínim dues vegades. Després d'això vam fer un parell de baixades per practicar la cunya i anar al refugi a dinar.


Un cop acabat el dinar ens vam tornar a posar els esquís i vam tornar a pujar cap a les pistes per arribar a una corba on hi havien unes vistes impressionants. Vam acabar el dia intentant baixar per les pistes el més ràpid que podíem per arribar al refugi.


Arnau Roca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada